Eindelijk gewoon over geld Heldere taal over jouw geldzaken

Welkom op Gewoon over geld van Freo . Een site die, zoals de naam al zegt, gewoon doet over geld. Want wij vinden dat daar te vaak te moeilijk over wordt gedaan. Tijd om het anders aan te pakken. Helder, in duidelijke taal en zonder ingewikkeld gedoe. Dat is Gewoon over geld.


Op Gewoon over geld komt alles wat met geld te maken heeft aan bod. En dat is aardig wat. Hoe bespaar je op je autoverzekering? Wat is restwaarde op je hypotheek nu eigenlijk? Hoe onderhandel je over de verbouwing van je huis? Vragen waar je misschien niet iedere dag tegenaan loopt. Maar als het gebeurt, wil je graag een helder antwoord waar je echt iets aan hebt. En die krijg je op Gewoon over geld. Iedere dag opnieuw.

Herkenbare onderwerpen, heldere taal, gewoon over geld 

Waarom Gewoon over geld?

Gewoon  over geld is een initiatief van Freo . Freo is een handelsnaam van De Lage Landen Financiering B.V. en onderdeel van de Rabobank groep. Met gewoonovergeld.nl wil Freo alledaagse vragen rondom financiële zaken open op tafel leggen. Vaak wordt er onnodig ingewikkeld of vaag gedaan over het uitgeven, lenen of sparen van geld. Met als gevolg dat veel mensen wakker liggen van geldzaken. Dat moet en kan echt anders.

Ook meedoen? Graag!

Gewoon over geld is bedoeld om van elkaar te leren over alledaagse geldzaken. Is jouw creditcard je vriend of je vijand? Heb je tips voor een lowbudget wintersport? Of hoe je bijna voor nop een auto kunt rijden? Laat het ons weten! Reageer op artikelen die jij interessant vindt of laat per e-mail weten dat je jouw ervaring wilt delen. Wordt jouw ervaring geplaatst? Dan verdien je een VVV bon t.w.v. € 7,50!


Gewoon over geld maakt alledaagse geldzaken begrijpelijk voor iedereen. En dat werd hoog tijd. Meedoen? Dat kan!