Niek: “Ik zocht én vond op Werkspot.nl” Hoe bevalt de klusjesman?

Klussen
gereedschap
door Martine Etten
gepubliceerd:
laatst gewijzigd:
1368 keer bekeken

Niek (26) heeft enkele weken geleden een klusjesman ingehuurd via Werkspot.nl . Zijn oordeel? “Een dikke 9!” Waarom? Niek vertelt zijn ervaring.


Waarom Werkspot.nl ? “Ik zocht een klusjesman voor het installeren van een afzuigkap, het aansluiten van een badkamerlamp én het monteren van een douchegordijnstang. Dat was het enige wat er nog in mijn nieuwe huurwoning moest gebeuren. Ik dacht, laat ik eens gaan kijken op Werkspot.nl . Het plaatsen van de advertentie was zo gefikst. Binnen enkele minuten had ik het voor elkaar. Twee dagen na het plaatsen van mijn advertentie kreeg ik een reactie van een klusjesman. Hij bood aan om gratis langs te komen om te kijken wat er in mijn huis allemaal moest gebeuren. Hij gaf direct aan geen voorrijkosten te berekenen.”

De klusjesman was netjes op tijd en gaf me handige tips

Tips en tricks

Niek liet de klusjesman langskomen. “Op het afgesproken tijdstip was hij present en samen zijn we alles nagelopen. Hij gaf me tips voor waar ik bepaalde materialen het beste zou kunnen kopen, zoals de stang voor het douchegordijn. Hij kwam betrouwbaar op mij over, het was een vijftiger die zelf altijd een klusbedrijf had gehad. Zulke losse klussen deed hij er af en toe in zijn vrije tijd bij.”

Goedkoop geen duurkoop?

Met deze man wilde hij wel in zee. “We maakten voor op de korte termijn een afspraak voor het uitvoeren van de klussen. Van tevoren wilde ik graag weten hoeveel het zou kosten, dus hij noemde de prijs: 50 euro voor álles, inclusief de voorrijkosten. Ik wist niet wat ik hoorde, zo weinig! Natuurlijk heb ik direct ‘ja’ gezegd. Ik hoopte stiekem wel dat goedkoop geen duurkoop zou worden.”

Het huis is af

En toen kwam de klusjesman langs om de klussen uit te voeren. “Hij was weer stipt op tijd. Hij had zelf een hele kist vol gereedschap meegenomen. Alles had hij bij de hand. Snel en vakkundig werkte hij door. Hij had van mij geen hulp nodig, alleen twee kopjes koffie stelde hij wel op prijs. Je kon zien dat hij al jaren ervaring had. Tweeënhalf uur later stond hij weer buiten. Met 50 euro. En ik bleef achter met het fijne gevoel dat mijn huis nu eindelijk écht af is. Klusjesman en Werkspot.nl , bedankt!”