Droomhuis op het oog? 5 tips om verantwoord te kopen

Financieringsmogelijkheden
door Milou Reumer
gepubliceerd:
laatst gewijzigd:
509 keer bekeken

Laatste tip: start tijdig met financieren.


Daar zit je dan in je droomhuis. Stijlvol ingericht vol nieuwe spullen. Maar dan. Blijft er nog genoeg over om zorgeloos van te leven?

Verschillende geldverstrekkers

Laat je op tijd informeren over financieringsmogelijkheden. Als je vroeg genoeg begint kun je rustig de tijd nemen om bij verschillende geldverstrekkers langs te gaan. Werk niet alleen met intermediairs én stap ook eens een bank binnen waar je nog niet zo bekend mee bent. Je kunt je niet goed genoeg laten informeren: een verantwoorde hypotheek is erg belangrijk.

Ga langs bij zoveel mogelijk geldverstrekkers

Wat blijft over?

Bekijk samen met de geldverstrekker de verwachte maandlasten. Houd ook rekening met eventuele gezinsuitbreiding. Blijft er nog voldoende geld over voor onverwachte verbouwingen aan het huis?

Oeps… toch niet?

Het komt regelmatig voor: vandaag een droomhuis, morgen een complete nachtmerrie! Geen paniek. Na ondertekening van het voorlopige koopcontract heb je drie dagen bedenktijd.

Zelf tips?

Mis je nog een tip die je graag met anderen wilt delen? Plaats ze onder dit artikel. Wij zijn benieuwd!


Hoe koop je verantwoord jouw droomhuis? Begin op tijd met financieren. Ga ook bij zoveel mogelijk geldverstrekkers langs. Bekijk samen de verwachte maandlasten.


google-site-verification=C8tMHGtkoDUsCZKd0DmrXExABl0i_suWO29ypFBzgIo