Jagen op online kortingscodes Zo betaal jij niet meer teveel voor je online aankopen

kortingscode
sale
door Annemijn Coenen
gepubliceerd:
laatst gewijzigd:
1130 keer bekeken

Tegenwoordig hoef je eigenlijk nooit meer de deur uit. Je kunt praktisch álles vinden op internet. Spullen zijn binnen no-time besteld en vaak een dag later al in huis. En naast dat je er niet meer de deur voor uit hoeft is er nog een groot voordeel: kortingscodes.


Een aankoop doen en een dikke korting ontvangen. Dat is het fijne van online winkelen. Veel webshops hebben een kortingscode-systeem. Hier vul jij als klant een speciale code in om zo van (extra) korting of gratis verzending te genieten.

Hoe verkrijg je de code?

Kortingscodes krijg je vaak door je aan te melden op de nieuwsbrief van een website. Via deze online brief word je op de hoogte gehouden van nieuws, aanbiedingen en speciale kortingen. Dat klinkt aantrekkelijk, maar bedenk wel dat je op deze manier tientallen spam-mails per dag ontvangt.

Een tweede optie is om te zoeken naar kortingscodes-websites. Couponcode.nu , Actiecode.nl of kortingscode.nl zijn daar goede voorbeelden van. Deze sites gaan dagelijks opzoek naar kortingscodes van alle bekende webshops om hun bezoekers zo veel mogelijk korting te bieden. Op de sites zijn duizenden aanbiedingen te vinden voor verschillende producten. Ook bieden deze sites exclusieve kortingscodes. Dat betekent dat alleen deze websites de korting mogen publiceren.

Hoe werkt het?

Kortingscodes gebruiken is heel simpel. Je bestelt iets in een webshop op dezelfde manier als je normaal doet. Het enige wat nu anders is, is dat je de kortingscode van een website of je mail moet invoeren in een balkje met het kopje ‘kortingscode’. Deze vind je vaak op de pagina voordat je de betalingsgegevens moet invullen. De webshop berekent automatisch hoeveel korting er vanaf gaat en hoeveel geld je hebt bespaard.

Extra korting

Bedenk dat vaak meerdere kortingscodes werken op een product. Het is aan te raden om alle vindbare codes te proberen. Bekijk met welke code je de meeste korting krijgt. Door te puzzelen kun je zo enkele euro’s besparen.


Shop jij vaak online? Gebruik kortingscodes en bespaar enkele euro’s per aankoop.