Black Friday: sla je slag op 27 november Start je kerstinkopen met dikke korting

Kerstinkopen
black friday
door Irina Degen
gepubliceerd:
laatst gewijzigd:
294 keer bekeken

De ‘Black Friday-trend’ is vanuit Amerika overgewaaid naar ons koude kikkerlandje. Op deze dag begint traditiegetrouw het seizoen voor kerstinkopen. Deze dag wordt gepland op de dag na Thanksgiving, omdat veel mensen (in Amerika) dan vrij zijn. Ook in Nederland doen steeds meer winkeliers mee met dit winkelfestijn.


Op vrijdag 27 november 2015 is het weer zover: Black Friday. De dag dat je naar hartenlust kunt winkelen en profiteert van hoge kortingen. Steeds meer winkeliers volgen de trend en verruimen op deze dag hun openingstijden en stunten met leuke aanbiedingen.

Waar kan ik korting scoren?

De grootste speler op dit gebied is toch wel de Mediamarkt. Bij dit van oorsprong Amerikaanse bedrijf, vind je aantrekkelijke aanbiedingen. Zij publiceren jaarlijks zelfs een speciale Black Friday-folder waar alle mooie aanbiedingen in staan. Maar ook in winkels van bijvoorbeeld Nike en Apple vind je koopjes. Ieder jaar wordt dit evenement groter en doen steeds meer winkeliers mee.

Scoor nu ook korting via webshops op Cyber Monday

Scoor ook op Cyber Monday

Winkeliers merkten enkele jaren geleden iets bijzonders op. Op de maandag na Black Friday steeg de verkoop via webshops enorm. Mensen die Black Friday gemist hadden, probeerden op deze dag alsnog een leuke aanbieding te scoren. Daarom is sinds een paar jaar ‘Cyber Monday’ in het leven geroepen. Dus koop je liever online? Check het internet op zowel Black Friday als op Cyber Monday!

Mis het niet!

Kom jij ook naar de winkels op 27 november om je slag te slaan? Let op: de meeste aanbiedingen zijn alleen maar op deze dag geldig. Loop je kans dus niet mis.