6x Valentijnsvoordeel Valentijnsvoordeel

Valentijn
valentijn
door Milou Reumer
gepubliceerd:
laatst gewijzigd:
298 keer bekeken

Op 14 februari komt Cupido weer langs. Tijd om je lief te verbluffen met een romantisch cadeau. En verbluffend hoeft echt niet zoveel te kosten. Tips voor fantastische én voordelige valentijnsverrassingen.


1. Samen thuis aan tafel

Wil je je lief verrassen met een romantisch etentje? Thuis is net zo leuk én een stuk voordeliger dan buiten de deur. Een mooi gedekte tafel, kaarsjes aan en een uitgebreid driegangendiner. Eén ding is zeker: liefde gaat door de maag, dus die noeste arbeid in de keuken wordt absoluut gewaardeerd.

2. Social Deal

Eet je toch liever buiten de deur? Kijk eens op Social Deal. Hier vind je veel aanbiedingen voor een lekker etentje in verschillende steden en restaurants.

3. Heerlijk hotelletje of dagje uit

Een hotelovernachting in een gezellige stad kan best prijzig zijn - zeker met Valentijn. Tip: houd vakantieveilingen.nl in de gaten. Hier kun je bieden op een overnachting of dagjes uit. Zo kan het zijn dat je voor 2 tientjes overnacht in een luxe hotel in hartje Amsterdam. Op Groupon vind je ook veel mooie aanbiedingen.

4. Creatief boeket bloemen

Bloemen kunnen prachtig én romantisch zijn. Maar ook extra duur met Valentijn. Kijk gewoon eens rond waar ze het voordeligst zijn. Tip: aan het einde van de dag zijn bloemen vaak afgeprijsd!

5. Maak het zelf!

Een zelfgemaakt kaartje vol met lieve woorden. Wie smelt daar niet van weg? Of vul een zelfgemaakt doosje vol met ‘vouchers’ voor gratis belevenissen: een uitgebreide lunch, een avondje zwijmelen bij een romantische film of een ontspannende massage.

6. Hup, de buitenlucht in

Uitwaaien aan de kust, een middagje bos of een gezellige avondwandeling door stad of dorp. Ga er samen lekker op uit en neem zelf wat lekkernijen mee. Is het weer te slecht voor een wandeling? Schaar je dan lekker op de bank met een dekentje en een kop warme thee of chocolademelk. Bak zelf lekkere koekjes en zorg voor een goede film. Succes gegarandeerd.

Deel je tips!

Heb jijzelf nog goede ideeën voor leuke en voordelige verrassingen? Deel je tips hieronder.