Over ons Het team achter Gewoon over geld

Gewoon over geld is een initiatief van Freo . Als online kredietverstrekker leent Freo geld uit aan consumenten. Hierbij vindt Freo het belangrijk dat klanten precies weten waar ze aan toe zijn. Lenen volgens Freo is lenen in duidelijke taal. Dat betekent dat alle voorwaarden voor een lening helder staan beschreven. Geen ingewikkelde constructies of onduidelijke voorwaarden, maar heldere informatie. Dit gebeurt op een eerlijke, zorgvuldige en verantwoorde manier. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent en krijgt u altijd volledige informatie. Bij Freo is geld lenen overzichtelijk en duidelijk.  Hier past Gewoon over geld bij. Op dit online platform delen we eerlijke informatie over alles wat met geld te maken heeft.

Hoeveel zakgeld geef je je kind bijvoorbeeld? Hoe leen je verantwoord? Wat kun je verwachten van een hypotheekgesprek? En salarisverhoging vragen aan de baas… hoe pakken anderen dat eigenlijk aan?

Kortom: Ontdek alles over betalen, (be)sparen en lenen in ‘gewone’ taal. Lees handige tips, interviews met experts, ervaringen van consumenten en praktische informatie over alledaagse geldzaken.


Het team achter Gewoon over geld gaat voor jou op onderzoek uit.

Gewoon over geld: iets voor jou?

Redactie
De bloggers van Gewoon over geld zijn ‘gewone’ consumenten met een huis, gezin en (soms) een auto. Ze lopen tegen dezelfde geldvragen aan als jij en proberen deze zo goed en duidelijk mogelijk te beantwoorden. Om je te helpen verantwoorde en weloverwogen financiële keuzes te maken. Maak kennis met de redactie .

Expert aan het woord
Financieel expert Eef van Opdorp schrijft regelmatig blogs voor Gewoon over geld over veelvoorkomende geldzaken. Ze geeft praktische tips en adviezen en toelichting op complexere onderwerpen, zoals de Miljoenennota. Eef is te zien in het RTL 4-programma ‘Uitstel van Executie’ en de SBS-6 programma’s ‘Red mijn vakantie’ en ‘Hoeveel ben je waard?’ Ook is ze auteur van het boek 'Geld, gezin en geluk'.

Stuur je ideeën naar de redactie
Is er een onderwerp die je nog niet op de website terugziet en waar je graag eens meer over zou willen weten? Heb je zelf slimme bespaartips of wil je graag je eigen ervaring delen met anderen? Laat het ons weten. Reageer onder de artikelen óf stuur je ideeën naar ons via het contactformulier .