Sarah: “Ik was creatief met bleekmiddel over mijn nieuwe rok. Zonde!” Mijn Geldblunder

Mijn Geldblunder
lotte, blog, blogger
door Lotte Hamer
gepubliceerd:
laatst gewijzigd:
406 keer bekeken

Een Geldblunder is zo gemaakt… Wat is die van jou? Deze keer is het de beurt aan Sarah (28). Biecht maar op…


Wat is jouw Geldblunder?

“Een tijdje geleden had ik een nieuwe rok gekocht. Donkergroen tot vlak boven de knie, een chique rok zeg maar. Hij was dan ook niet goedkoop. Toen er twee weken geleden vrienden kwamen eten, had ik mijn mooie rok aangetrokken. Om zes uur besloot ik nog snel even de wc op te frissen. Vlot ging ik met de borstel door de pot… en spatte bleekmiddel op mijn rok. Je raadt het al: een wolk van lichte vlekjes. Lekker creatief, maar niet heus…”

Wat heb je toen gedaan?

“Me snel omgekleed natuurlijk. Die rok kon ik weggooien. Ik baalde enorm, want het was pas de tweede keer dat ik hem aanhad. De avond werd alsnog gezellig, maar ik heb wel een paar keer met spijt aan mijn rok gedacht.”

En daarna?

“Die rok hing nog steeds in de winkel en ik vond hem echt heel mooi. Ik kon het niet laten: ik heb vorige week een nieuw exemplaar gekocht. Deze hangt klaar in de kast voor een speciale gelegenheid. Ik ben er heel blij mee maar natuurlijk blijft het knagen: was ik maar niet zo dom geweest. Deze actie ga ik in ieder geval nooit meer herhalen. Mij zie je niet meer haastig doen met bleekmiddel.”