Geldbesparende apps 5 handige + gratis apps

Bespaartips
door Michel Groenveld
gepubliceerd:
laatst gewijzigd:
4033 keer bekeken

Gewoon over geld spotte 5 apps waarmee je geld kunt besparen.


1. Slim Koken

Kook je regelmatig teveel en blijf je zitten met veel restjes? Jaarlijks gooit elk huishouden zo’n 350 euro aan eten weg. In deze app kun je recepten vinden die exact voor jou op maat zijn gemaakt. Zo kook je nooit meer teveel. Ook geeft de app handige bewaartips voor al je eten. Zo blijven de meeste verse producten het langste goed bij een temperatuur tussen de 4 en 7°C. En wil je kabeljauw bewaren in de koelkast? Wikkel de vis eerst in folie en leg het op een schaal met ijsblokjes.

2. I Owe You

Geld of spullen uitlenen, en vervolgens vergeten wat je aan wie hebt uitgeleend… Niet meer met deze app! Je houd makkelijk bij aan wie je wát hebt uitgeleend. Je voert het geldbedrag of product, de naam van de lener én de datum van uitlenen in. Zo weet je altijd van wie je nog iets terugkrijgt.

3. Scoupy

Eenmaal in de winkel kom je erachter: de kortingsbon ligt nog thuis op de keukentafel… Deze app verzamelt alle acties in de buurt van winkels die zijn aangesloten bij Scoupy. Zo heb je jouw kortingsbonnen vrijwel altijd bij de hand. Vul in waar je bent en welke aanbieding je zoekt. Sleep deze naar je telefoon. Er verschijnt een speciale code die je aan de kassa laat zien.

4. BespaarCheck

Een lagere energierekening? Deze app vind je slimme tips om te besparen op bijvoorbeeld de verwarming, douchen, verlichting, wassen, elektronica en apparatuur in de keuken. Ook kun je jouw energieverbruik vergelijken met andere ‘BespaarCheckers’. Probeer je energieverbruik te verminderen. Heb jíj straks de laagste energierekening van alle deelnemers?

5. DirectLease TankService

Handig: deze app vergelijkt alle prijzen van benzine, lpg en diesel van tankstations in de buurt. Zo weet je waar je het voordeligst uit bent. Je kunt ook extra’s aanvinken: waar verkopen ze lekkere verse broodjes? Waar vind je een wasstraat of aanhangwagenverhuur? En wil je aan de snelweg tanken of bij een onbemande pomp?


Geld besparen met apps? Het kan. Lees de vijf tips.


google-site-verification=C8tMHGtkoDUsCZKd0DmrXExABl0i_suWO29ypFBzgIo