Geld terug voor je kinderkleding

Bespaartips
gepubliceerd:
laatst gewijzigd:
467 keer bekeken

Merkkleding kopen voor kinderen is natuurlijk superleuk, maar ook superduur. Maar wist je dat je geld terug kunt krijgen voor kinderkleding van bekende merken als Gap, Abercrombie en Fitch en IKKS? Het bedrijf Vintykids is het eerste internetbedrijf dat op grote schaal kleding inneemt en verkoopt.


Dat gaat via een uitgekiende systeem dat begint bij het aanvragen van een zak, vertelt een woordvoerder aan Gewoonovergeld.nl. Die stop je vol met gewassen, hele kledingstukken en breng je naar een postkantoor. Aangekomen bij Vintykids, beoordelen ervaren dames -allen moeder- of de stukken verkoopbaar zijn. Vervolgens zetten ze ze op de foto met een camera die alle details zichtbaar maakt op het web, tot loshangende draadjes aan toe. De spullen worden geprijsd en gaan online. Is de trui, jurk of broek verkocht? Dan krijg je de helft van de opbrengst.

Vintykids is overigens ook een prima adresje om zelf te shoppen. Voor kleine prijsjes zijn er bekende merken te koop. Die zijn dan wel tweedehands, maar wie ziet dat nou?


google-site-verification=C8tMHGtkoDUsCZKd0DmrXExABl0i_suWO29ypFBzgIo